Marmoleum onderhoud

Marmoleum

 

Simpel en efficiënt 

 

Forbo vloeren hebben een sterke beschermende finish die schoonmaak en onderhoud eenvoudig maakt. Stofwissen is een snelle en eenvoudige manier om de vloer stofvrij te maken. Het vloeroppervlak wordt beschermd door het aanbrengen van een Monel film. Deze film zorgt voor minder aanhechting van vuil en wordt verwijderd bij de volgende reiniging. Bij regelmatig gebruik van Monel blijft het oorspronkelijke uiterlijk van de vloer behouden.

 

 

 

Dagelijkse reiniging

 

Verwijder regelmatig stof en los vuil met een stofwisser. Verwijder vlekken met Monel en een licht vochtige mop.

 

 

 

Periodieke reiniging

 

Verwijder losliggend stof en vuil met een stofwisser. Reinig de vloer met Monel en een mop (0,125 l Monel / 5 l water). Laat de vloer drogen

 

 

 

Incidenteel onderhoud 

 

Als uw vloer er na lang en intensief gebruik niet meer als nieuw uit ziet, kunt u de vloer als volgt herstellen: Schrob de vloer met Monel en een schrobborstel (0,125 liter Monel per 5 liter water). Neem het vuile water op met een trekker en mop of waterzuiger. Mop na met schoon water en laat de vloer drogen. Breng Monel zeepfilm aan met de mop (0,125 l Monel / 5 l water). Laat de vloer drogen.

 

 

 

Verpakkingen: Fles Forbo Monel 1 l. Fles Forbo Monel 10 ltr

 

 

 

Benodigdheden: Forbo stofwisser met doekjes – voor snel en eenvoudig droog onderhoud. Wilt u meer weten over het onderhoud van uw Marmoleum-vloer? Bestel dan de technische brochure of download de brochure via www.forbo.com

 

 

 

Topshield,

 een onzichtbare laag met zichtbaar resultaat.

 

Alle Marmoleum vloeren zijn voorzien van Topshield.

Deze nieuwe en geavanceerde finish garandeert dat de rijke kleuren en dessins van Marmoleum scherp en helder blijven, en geeft een betere bescherming tegen vuil en strepen.

Marmoleum is mede door de Topshield toplaag eenvoudig schoon te maken en te onderhouden.

Marmoleum met Topshield heeft een mat uiterlijk, zodat het natuurlijke karakter van Marmoleum behouden blijft. Marmoleum met Topshield kan op eenvoudige wijze worden verzorgd met Forbo Monel FloorCare.